Lista zmian

Zmiany z dnia: 2020-12-02

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
10:32:26 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zarządzenie Nr 71 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenie Nr 71.2020 Wójta Gminy Łagów z dnia 26 listopada 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Inspektora w Referacie Inwestycji i Obrony Cywilnej w Urzędzie Gminy Łagów, Administrator Systemu
10:32:21 Deaktywacja elementu załącznik do informacji Zarządzenie Nr 71 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenie Nr 71.2020 Wójta Gminy Łagów z dnia 26 listopada 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Inspektora w Referacie Inwestycji i Obrony Cywilnej w Urzędzie Gminy Łagów, Administrator Systemu
10:32:13 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zał 1 do Z71 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenie Nr 71.2020 Wójta Gminy Łagów z dnia 26 listopada 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Inspektora w Referacie Inwestycji i Obrony Cywilnej w Urzędzie Gminy Łagów, Administrator Systemu
10:30:49 Deaktywacja elementu załącznik do informacji Załącznik do zarządzenia 71 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenie Nr 71.2020 Wójta Gminy Łagów z dnia 26 listopada 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Inspektora w Referacie Inwestycji i Obrony Cywilnej w Urzędzie Gminy Łagów, Administrator Systemu

Zmiany z dnia: 2020-11-26

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
11:59:33 Upublicznienie elementu informacja Zarządzenie Nr 71.2020 Wójta Gminy Łagów z dnia 26 listopada 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko Inspektora w Referacie Inwestycji i Obrony Cywilnej w Urzędzie Gminy Łagów, Administrator Systemu
« powrót do poprzedniej strony