Zmiana wielkości treści

Rejestr zmian

Pobierz dane XMLDrukuj informację

Szczegóły informacji

Zarządzenie Nr 71.2014 Wójta Gminy Zielona Góra z dnia 12 maja 2014 r. w sprawie powołania komisji do przeprowadzenia konkursu na stanowisko dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej w Drzonkowie.

Niniejszy dokument jest wersją archiwalną.
Informacja ogłoszona dnia 2014-05-14 09:41:25 przez Robert Kubicki

Akapit nr - brak tytułu

Zarządzenie  Nr 71.2014
Wójta Gminy Zielona Góra
z dnia 12 maja 2014 r.

Na podstawie art. 5c pkt 2 i art. 36a ust. 6  ustawy z dnia 7 września 1991r. o systemie oświaty ( Dz. U. z 2004 r. Nr 256 poz. 2572 z późn. zm. ) oraz § 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 8 kwietnia 2010 r. w sprawie regulaminu konkursu na stanowisko dyrektora publicznej szkoły lub publicznej placówki oraz trybu pracy komisji konkursowej (Dz. U. Nr 60 poz. 373 z późn. zm.), zarządza się co następuje :

§ 1. Powołuje się Komisję do przeprowadzenia konkursu na stanowisko dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej w Drzonkowie, zwaną dalej „Komisją” w następującym składzie:

1) Przewodniczący Komisji                                                                                                                        Sekretarz Gminy Zielona Góra
- Urszula Zamiatała,
2) członek Komisji                                         inspektor Urzędu Gminy Zielona Góra
- Joanna Izydorczyk,
3) członek Komisji                                         inspektor Urzędu Gminy Zielona Góra
- Alicja Heliniak,
4) członkowie Komisji                                              przedstawiciele Kuratorium Oświaty
 w Gorzowie Wlkp.:
            -  Beata Niemiec – Dyrektor Delegatury Kuratorium Oświaty w Zielonej Górze,
Anna Włodarczak- starszy specjalista,
5) członek Komisji                                                    przedstawiciel Rady Pedagogicznej Publicznej   Szkoły Podstawowej w Drzonkowie:
- Leokadia Gajewczyk,
6) członek Komisji                                         przedstawiciel rodziców wybrany na zebraniu rodziców Publicznej Szkoły Podstawowej
                                                                        w Drzonkowie:
- Karina Sobocińska,
7) członek Komisji                                                    przedstawiciel zakładowej organizacji związkowej - Komisji Międzyzakładowej Oświaty i Wychowania w Zielonej Górze
                                                                       NSZZ „Solidarność ”
- Elżbieta Grudzińska,
8) członek Komisji                                                    przedstawiciel zakładowej organizacji związkowej – Związku Nauczycielstwa Polskiego
Zarządu Oddziału w Gminie Zielona Góra
- Monika Augustyniak.

§ 2. Wykonanie zarządzenia powierza się Sekretarzowi Gminy Zielona Góra.

§ 3. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

Wójt Gminy Zielona Góra
                                                                                                   Mariusz Zalewski
« powrót do poprzedniej strony